Vi testar: Lalandia Resort Billund

Till Lalandia i Billund kan man åka året om, särskilt då man har många inomhusaktiviteter i aktivitetsbyggnaden Lalandia, från skidåkning till äventyrsbad, butiker och restauranger.

Ett bra boendealternativ för familjer som vill sköta sitt eget hushåll är Lalandia stugby med olika semesterhus – som man till och med ska kunna köpa.

När man hyr en stuga som hör till Lalandia Billund Resort ingår wifi i huset, städning, utomhusaktiviteter och olika shower samt underhållning men också entré till äventyrsbadet Aquadome och leklandet Monky Tonky Land! Till och med på avresedagen.

Classic plus 4

Vi har besökt Billund många gånger – vår, sommar som höst – och ett år testade vi en av dessa stugor. Den var fräsch, rymlig och praktisk.

I stugan vi hade fanns två sovrum, tv-/soffadel, ordentlig matplats och riktigt kök med allt man kan behöva. Stugbyn har sex olika sorters stugor, för 4, 6 eller 8 personer.  

Stugan vi hade var en ”classic plus 4” som har en yta på 72 kvm.

Välutrustade stugor

Det ena sovrummet har två enkelsängar medan det andra har en dubbelsäng eller två enkelsängar (ihopskjutna som en dubbelsäng). Det finns även en spjälsäng om man har en baby.

Det öppna köket är utrustat med kyl, frys, kaffe- och vattenkokare, glaskeramisk häll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Och förstås tallrikar, glas och bestick och så vidare. Det finns även barnstol om man behöver det.

I badrummet finns utöver toalett och dusch, också tvättmaskin och torktumlare – bra om man checkar in för en hel vecka till exempel.

Mer om Lalandia stugby

Stugorna ligger på rad bredvid varandra med en liten grästäppa runtom och har även uteplats för varma, soliga dagar. Priset är drygt 2000 sek per natt för stugan, men varierar förstås beroende på säsong.

Läs även om allt roligt att göra i Lalandia. Fler boenden vi testat är Hotel Legoland samt Legoland Castle Hotel.

Följ Familjeparker på YouTube, Facebook och Instagram för att inte missa några spännande tips och förslag på utflykter och familjevänliga resmål!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *