Nya filmen med Fåret Shaun: Farmageddon

Den fjärde oktober är det premiär för den nya filmen om Fåret Shaun; Farmageddon! Vi på familjeparker fick möjlighet att se filmen redan i helgen och kan intyga att den var riktigt, riktigt bra! Jag skrattade så jag tror hela salongen hörde mig. 😀

I den nya filmen blir fåret Shaun vän med en liten utomjording som av misstag flugit iväg själv med sina föräldrars rymdfarkost och hamnat på jorden. De två nyfunna vännerna hamnar mitt i ett äventyr där de både ska försöka få hem lilla ”Lula” igen samtidigt som de måste fly från vad som verkar vara en ondskefull UFO-organisation.

Det blir riktigt roligt när lilla Lula upptäcker hur jorden fungerar och äter godis för första gången och får en sockerchock utan dess like. Och slutscenerna i bondens hemmabyggda ”nöjespark”  – FARMAGEDDON – med UFO-tema tyckte förstås vi på Familjeparker var toppen!

Gott om sci fi-flirtar

Filmen är barntillåten så alla i vår familj kunde se den, även lille Theodor (3,5 år även om han ibland tyckte det var lite läskigt). Och medan barnen roades från sitt perspektiv kommer medföljande vuxna kanske se ett annat.

Här finns nämligen många flirtar att njuta av för stora sci-fi-fantaster som dem till filmer som Gravity, Signs, X-files, 2001: A Space Odyssey m.fl.

Allt slutar självklart lyckligt och till och med filmens onda UFO-jägare omvänds i slutet och kan äntligen släppa sin jakt när hon fått bevis.

Se den!

ps. Om ni inte tyckte park-kopplingen ovan med själva Farmageddon som bonden bygger tillsammans med sina får och hunden Bitzer räcker, så kan vi tipsa om att Skånes Djurpark har Fåret Shaun som maskot och till och med ett eget ”Fåret Shaun-land”! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *