Ny film uppe om Halloween i Furuviksparken

Följer du vår You tube-kanal? Om inte, prenumerera gärna för att inte missa något nytt. 🙂 Just nu har vi till exempel lagt upp en ny film från förra årets besök i Furuviksparken under Halloween. Den får du bara inte missa. 😉

Vi vet att många är nyfikna på att besöka en av landets parker under höstlovet. men vilken park ska man välja? Kanske väljer man den som ligger närmast, men nog vill man väl också att parken ska passa barnens ålder?

Klappade skeletthund

Furuviksparkens firande tyckte vi var väldigt snällt. Spökfamiljen Sjöskum var inte ett dugg läskiga tyckte våra barn Isac då 8 år och Theodor då 2 år (lille Theo klappade skeletthundar och pratade med hålögda spöken som om det var det mest naturliga i världen, haha…!).

I år har de ju en lite rysligare nyhet än vad de haft men det är ju helt frivilligt att göra denna attraktion så vi tycker nog fortfarande att vi kan rekommendera parken till även de minsta.

Vilken park ni än bestämmer er för (eller ingen alls) hoppas vi att ni får ett underbart höstlov och rolig Halloween – även om det ännu är ett tag dit. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *