Solens Land – nytt lekland med Lollo & Bernie

Lollo & Bernie, som normalt huserar ute på Vings familjehotell runtom i världen tar genom Solens Land ett viktigt steg mot att etablera sig stort även på hemmaplan och nå en ännu bredare målgrupp.

Vi är otroligt stolta och glada över att äntligen få öppna en fysisk lekmiljö för barn på hemmaplan. Det här är något vi har drömt om i många år och som vi nu kan förverkliga tillsammans med Quality Hotel Friends. Genom samarbetet med Nordic Choice är målsättningen att expandera till fler hotell i framtiden, vilket är ett viktigt steg i expansionen av varumärket. Solens Land tar verkligen ut det bästa från Lollo & Bernies magiska värld; dansglädje, äventyrslust, aktiv lek och roligt lärande. Vi är väldigt förväntansfulla att få se barnens tindrande ögon, säger Sharni Breinholt, Head of Lollo & Bernie Brand & Concept, Ving.

Konceptet Solens Land är ett nytt lekland som har tagits fram genom ett nära samarbete mellan Vings kreativa inhouse-avdelningar, företaget True Stories samt Nordic Choice/Quality Hotel Friends. Det är ett 230 kvm stort lekland som hälsar barn och deras familjer välkomna till en förtrollad värld med mycket lek, sång, dans och pyssel.

Solens Land består av tre delar: havet, stranden och hemmet och tanken är att barnen på ett lekfullt sätt ska få utforska den miljö som Lollo & Bernie annars bor i utomlands. I leklandet finns uppbyggda badbryggor, surfbrädor, palmer, solstolar, pysseldel, rutchkanor, smoothiebar, ett aktivitetsrum, scen, kök och eget discorum. Målgruppen för leklandet är barn mellan 2-9 år.

Nytt lekland på Quality Hotel Friends i Stockholm

Etableringen på Quality Hotel Friends i Solna strax utanför Stockholm är både ett sätt för Ving att stärka Lollo & Bernies varumärke, men Solens Land blir också ett spännande tillskott för hotellet, som med sitt attraktiva läge nära både Friends Arena och Mall of Scandinavia, nu får ytterligare en dragningskraft i form av ett attraktivt lekland. Tidigare i år startade även Lollo & Bernies digitala universum.

Vi har sedan länge fokuserat på barnfamiljer och deras behov av att få göra saker tillsammans. Genom Solens Land i samarbete med Ving tar vi steget fullt ut och kan erbjuda lek, pyssel och lärande alla dagar i veckan! Det är en ära att få vara det första Quality-hotellet i Norden som skapat ett lustfyllt hem åt Lollo & Bernie och en lekplats för alla våra barnfamiljer, säger Christel Ericson, Hotelldirektör på Quality Hotel Friends.

Leklandet är inte öppet för allmänheten, utan blir en unik upplevelse som man som familj och gäst på Quality Hotel Friends får gratis tillträde till. Leklandet kommer inte att ha någon barnklubb på det sätt som finns på Vings hotell utomlands utan här utforskar barnen tillsammans med de vuxna Lollo & Bernies magiska värld. Vid events och vid andra utvalda tillfällen kommer även Lollo & Bernie att finnas på plats.

Solens Land i Stockholm blir Lollo & Bernies första, men planer finns redan nu att på sikt öppna upp ännu fler lekland både i Sverige och runtom i Norden.

Om Vings samarbete med Nordic Choice

Samarbetet mellan Nordic Choice och Vings maskotar Lollo & Bernie inleddes redan 2020. Alla barn som bor på utvalda hotell välkomnas med en hälsning från de populära maskotarna med små gåvor och i hotellets restaurang kan de välja rätter från Lollo & Bernie barnmeny. Lollo & Bernie finns även på plats fysiskt och bjuder in till aktiviteter och show under lov och helger och utvalda hotell får även besök av maskotarna när de ger sig ut på sin populära sommarturné runt om i Sverige och Norge.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *