Spökjakt med mobilen; Halloween-nyhet på Legoland

Under höstlovet förvandlas hela LEGOLAND® till en stor, läskig nöjespark. Pumpor, spindlar och tusentals ljus bidrar till en mycket speciell halloweenstämning.

Ett massivt program bjuder på allt från skelettfrossor till giftiga djur för blodtörstande barnfamiljer.

Nytt för i år är att stora och små med hjälp av sina mobiler kan jaga de beryktade LEGO®-spökena som gömmer sig i parkens LEGO-modeller.

Så lyder årets pressmeddelande från Legoland inför det stora Halloween-firandet. Vi på Familjeparker misstänker att årets firande bygger på nyheten Lego Hidden Side som vi redan spanat in i butik!

En interaktiv Legovärld

Lego Hidden Side är en interaktiv legovärld som man bygger upp som vanligt men där man sedan med hjälp av mobilen jagar spöken.

Förutom att vara den kreativa byggleksak som Lego alltid är, fungerar Hidden Side också som både teknikleksak och AR-spel. Man laddar ner en kostnadsfri Augmented Reality-app, bygger ihop Lego-setet (det finns 8 nya set), utforskar det med hjälp av mobilen och går på spökjakt!

Lego Hidden side ska vara som en bro mellan fysisk och virtuell lek och även fast vi inte testat det än så låter det jättespännande tycker vi!

Spökjakt med mobilen

Vi är redan stora fan av Legoland och tyckte verkligen om vårt Halloween-firande där för några år sedan. Tänk allt detta och addera det nya coola Lego Hidden Side på det – åh suck, vad är en bal på slottet ungefär…!!!

Om du som läser åker dit – titta gärna in och lämna en kommentar om hur det var för vi är SÅ nyfikna! 😀

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *