Supererbjudande på Kolmården; gratis för barn

Har du tagit med familjen till Kolmården någon gång? Om ja så vet du att det är ett riktigt härligt dagsäventyr! Om inte så har ni något spännande framför er. 🙂

Nu i helgen kan den som är lite snabb dessutom göra ett superklipp. Barn till och med 12 år går nämligen in gratis!

Är ni en stor familj finns alltså pengar att tjäna, närmare bestämt 339 kronor (som barn mellan 3-12 år vanligtvis kostar, under 3 år går in gratis men de måste ändå förbokas.) Det gäller att passa på dock – erbjudandet är endast giltigt mellan den 24-25 april.

Fler nyheter vi nosat upp är att det nu finns nya figurer att träffa i Bamses värld; Brummelisa, Katten Jansson och Husmusen. Vi har dessutom fått veta att Godiståget kommer att hålla öppet just denna helg (max 8 personer per åktur).

Årets första besök för oss skedde på påsklovet då de hade säsongsöppning. Vi fick en väldigt trevlig dag som ni kan läsa mer om här! Attraktionerna är stängda på grund av de förordningar som parker av det här slaget måste förhålla sig till just nu i pandemin, men ändå hade vi att göra så det räckte och blev över.

Ett supererbjudande som knappast lär komma igen

Till exempel så passade vi på att åka Safaribanan som vi av någon anledningen inte hunnit med de senaste gångerna. Det blir alltid att äldste sonen vill till Wildfire eller så har vi hängt i alla Halloween-områden (allt detta kan ni se film om på vår YouTube-kanal).

Alla älskade verkligen safarituren så den får ni inte missa. När vi åkte var det ingen kö, men är man orolig kan man till och med förboka en gondol och gå i en särskild kö.

Här ovan kan ni alltså se en film om vårt senaste besök på Kolmården, men det är verkligen inget att tveka över med ett sådant supererbjudande som de har nu. Säker känner man sig också, ytorna är gigantiska i denna djurpark, plus att man måste boka biljetter så att de kan kontrollera antalet besökare per dag.

Vi gör väldigt lite just nu men det som går och som känns säkert hoppar vi på utan att tveka! Man måste passa på nu när det inte finns hur mycket som helst att välja på, eller hur? Vem vet hur världen ser ut imorgon.

Följ oss gärna på Instagram för fler bra tips!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *