Pelle Svanslös till Gröna Lund i sommar

Idag presenteras årets stora nyhet på Gröna Lund – Pelle Svanslös kommer på besök! Med sig har han Maja Gräddnos och Måns och det blir en hejdundrande fest!

Sveriges mest berömda och älskade katt, känd från både böcker och filmer, kommer på besök till Gröna Lund i sommar. Med sig har han Maja Gräddnos och Måns och han bjuder på en uppsjö av roliga aktiviteter. Det blir en hejdundrande fest med allt ifrån ett härligt pannkakskalas till det nya spelet ”Katten, musen, 10 000!” som utmanar gästernas pricksäkerhet.

Pelle bjuder även in till en helt ny familjeföreställning – ”Pelle Svanslös och den stora pannkakstävlingen” – där Pelle, Måns och Maja återfinns i huvudrollerna. Föreställningen visas på Gröna Lunds Lilla Scen två gånger varje dag, under hela sommaren och för alla som har en entrébiljett till parken.

Meet & Greet

Efter föreställningen finns det möjlighet att mingla med karaktärerna på en ”Meet & Greet”– vem vill inte ta en selfie med Pelle, Maja och Måns?

”Vi är otroligt stolta över att välkomna Sveriges mest ikoniska och älskade katt, Pelle Svanslös, till Gröna Lund. Pelle är lika älskad idag som han var när de första böckerna publicerades för 85 år sedan och det känns ärofyllt att han kommer till oss och förgyller sommaren. Särskilt glädjande är det att vi, även under dessa ekonomiskt utmanande tider, kan presentera en teaterföreställning som ingår i entrébiljetten. Det här blir ett pannkakskalas ingen vill missa!” säger Gröna Lunds VD Jan Eriksson.

Föreställningen ”Pelle Svanslös och den stora pannkakstävlingen” har premiär i samband med Gröna Lunds premiär 27 april.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *