Liseberg sänker priserna på sommarens biljetter

När Lisebergsparken slår upp portarna för den 101:a sommarsäsongen den 20 april välkomnas gästerna till en park fylld av glädjefyllda upplevelser. Nytt för årets säsong är en justering i prisstrukturen, där Liseberg sänker priserna sänks vid biljettköp online.

– Att justera priserna och erbjuda en prissänkning för den som bokar online, handlar om att både möta marknadens behov och våra gästers önskemål, men också att flytta försäljning från kassan till liseberg.se, säger Robert Arvidsson, kommersiell chef på Liseberg.

Lisebergs gästnöjdhet hänger tydligt ihop med antalet gäster i parken, men det är framför allt köerna till attraktionerna som har störst påverkan på hur nöjd man är som besökare. I kombination med den nya prisstrategin, ändras därför också tidigare års kapacitetstak på antal gäster i parken till en begränsning av antalet sålda åkpass per dag. Begränsningen förväntas endast påverka de gäster som inte förbokat sitt besök under den absoluta högsäsongen.

Kaninerna väntar med kärlek

Lisebergspasset för seniorer som lanserades 2023 blev en succé med 30 000 sålda pass. Passet blir kvar även 2024 och kommer ha ett fast pris på 195 kronor oavsett om det köps online eller i kassa.

Vi jobbar med glädjefyllda upplevelser och att våra gäster är nöjda är ett av våra viktigaste uppdrag. Den uppdaterade prisstrukturen inför årets säsong blir därför viktig av flera anledningar, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

Nyheten att Liseberg sänker priserna har varit planerad sedan hösten 2023, och är inte en konsekvens av branden på Oceana.

Den 20 april öppnar Lisebergsparken portarna kl. 12 och i Södra Entrén väntar extra mycket kärlek från kaninerna, med ballonger, musik, dans och kramar.

Biljetter till parken och sommarens konserter finns på liseberg.se.

Priser sommarsäsongen 2024 – biljetter på Liseberg.se och i kassa

Entré & Stora Åkpasset på Liseberg.se – från 365 kr

Entré & Stora Åkpasset i kassan – från 395 kr

Entré & Kaninpasset på Liseberg.se – från 275 kr

Entré & Kaninpasset i kassan – från 295 kr

Barn under 110cm har gratis entré. För samtliga priser under årets sommarsäsong se liseberg.se.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *