Yoump – veteranerna bland trampolinparker

Trampolinparker är kul tycker Theodor, och för en tid sedan var vi och testade en ny för oss, nämligen Yoump! Vi hade hört om det men visste inte alls vad vi skulle förvänta oss. Större/mindre? Bättre/sämre? Det återstod att se!

De flesta känner nog till Jumpyard, men enligt Youmps hemsida är det dem som var först i Sverige med trampolinpark. De öppnade en redan 2016 i Västerås. Det finns för närvarande sex trampolinparker varav tre ligger i Stockholmsområdet. Vi besökte den i Arninge, norr om Stockholm.

Parken har ingen åldersgräns och är barnen under 3 år går de in gratis (med en betalande vuxen). Total yta för parken är 2350 kvadratmeter. När man kommer in är reception och shop, handfat för att kunna tvätta händerna, toaletter etc på ett plan. Här kan man även beställa enkel mat att äta.

Själva trampolinparken ligger en trappa upp där det också finns sittplatser för väntande vuxna. Det är stort och fräscht och såg väldigt inbjudande och roligt ut. Vi gillade att det var öppet med glada färger överallt!

Extra timme och lunch

Då och då dämpade de ljuset för lite mer discostämning, vi tror att det också skedde varje gång det var dags för byte av hopptid. Förutom långa hoppmattor på rad finns ett hopptorn och foampit, hörna med basketkorg med mera.     

En hopptimme kostar från 219 kronor, två timmar kostar bara obetydligt mer; 239 kronor. Man kan också lägga till mer tid när man är där vilket vi gjorde (har för mig att vi fick betala cirka 70 kronor för det). Man kan också boka in sitt barnkalas här, och de ordnar lovdisco, trampolinklasser och dagläger (Yoump Camp).

När vi blev hungriga beställde vi mat. Man blir sällan imponerad på sådana här ställen och även om ingen gjorde vågen här heller (Theodor åt nuggets med pommes frites, jag en dubbel toast) så slank det ner. 🙂

Theo med kompis tyckte parken var jättefin så det lär bli fler besök här, även om det inte är den närmsta trampolinparken för oss.

Brukar ni åka till trampolinparker också när barnen har för mycket energi i kroppen? 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *