Planering av 2023 – vad hittar vi på i år?

Första skoldagen efter jullovet! Är ni också glada över att vara tillbaka i rutinerna igen och kunna börja göra en planering för framtiden?

Detta jullov kändes extra långt, dels för att vi inte hade bokat in någon resa, dels för att vi alla blev kanonsjuka och låg däckade i feber, förkylning, hosta, värk och allt annat jobbigt som överhuvudtaget går att ha kändes det som…ja fy!

Vi missade mycket roligt som vi kunde fyllt dagarna med och som hände runtom i landet, men – inte mycket att göra åt. Det tog oss veckor att komma på fötter (man kan till och med höra på min voice over på vår senaste video om Disneyland – Magic Kingdom att jag låter lite kraxig på rösten) men nu är vi tillbaka! Nytt år, nya möjligheter som man säger!

Planering av 2023

Vi på Familjeparker känner spänning inför 2023 men har heller ingen aning om vad året kommer att bjuda på. Eller vad vi vill att det ska innehålla…

Därför satte vi oss nyligen ner hela familjen och lät alla tycka till. Var det önskemål om storslagna äventyr som framfördes? Nej faktiskt inte.

Minstingen (som inte är så liten längre, han fyllde nyligen 7 år) verkar behöva vana och trygghet just nu och vill mest leka hemma med bästa vännerna. Äldsta är preteen och kameraskygg vilket förstås försvårar när vi ska fota och filma, hm…men han är ändå med på noterna när vi nämner någon häftig resa! 🙂

Vi vuxna får se till att ha tentaklerna ute för att hitta gyllene medelvägar känns det som för att hitta aktiviteter som kan passa alla – aktiviteter som vi gärna vill inspirera just Dig och Din familj med när er inspiration tryter efter vad man kan hitta på. Om det så gäller den närmaste helgen eller semestern. 🙂

Våra tankar om den närmaste tiden

  • Fokus på alla rutiner igen, från att alla ska lägga sig och gå upp i tid till matlagning, att göra läxor och allt annat som hör vardagen till.
  • Hitta helgaktiviteter och planera årets lov att varva skola och läxor med.
  • Måtte snön komma tillbaka! Snön har varit det enda som fått barnen att släppa skärmarna detta lov (när vi väl blev friska). En snowboard/glider och lite snö och man ser dem inte på timmar!
  • MEN…vad hittar man på när det är grått, kallt och regnar…?

Det får bli den närmaste tidens utmaning och frågan som vi ska söka svar på! Alla tips vi kan dela med varandra mottages tacksamt, bara att fylla på i en kommentar här nedan.

Hörs snart igen! 🙂

ps. Om du inte redan följer oss på instagram och YouTube så gör gärna det så missar du ingen meme/shorts/video eller tips från oss! 🙂

One thought on “Planering av 2023 – vad hittar vi på i år?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *