Apollos succékoncept: destination okänd

När Apollo lanserade sina första Live a little-resor 2019 såldes över 600 procent fler resor till okända destinationer än till Mallorca under lanseringsveckan. Nu fortsätter researrangören med sitt framgångskoncept och lanserar nya sommarresor till ”Destination okänd”.

Apollo fortsätter att uppmuntra svenskarna att kliva utanför sin komfortzon för att Live a little, och lanserar nu nya sommarresor till Destination okänd. Om du är modig nog betyder det att du bokar en paketresa, men låter ödet bestämma var i världen du hamnar. Santorini? Den kroatiska skärgården? Eller kanske Cyperns strandparadis? Med Apollos resekoncept kan du hamna var som helst. Det enda du kan styra över är avresedatumet.

– När vi lanserade de första Live a little-resorna var det ett imponerande antal människor som vågade kasta sig ut i det okända. Feedbacken vi fick var även uteslutande positiv. Det är något med spänningen och befrielsen i att inte veta vart man ska, och därför inte kunna planera allt till punkt och pricka. Nu ser vi fram emot att välkomna svenskarnas äventyrlighet och fortsätta med vårt framgångskoncept, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.

Hur vågad är du?

Researrangören har tagit hänsyn till att människor är olika, både när det gäller hur modiga eller kräsna vi är. Därför har Apollo delat in resorna i två olika kategorier: Live a little Standard, och Live a little PLUS! Den ena snäppet hemligare än den andra.

För de mer vågade, som vill ha en hög spänningsnivå, kan du hamna var som helst inom Apollos sommarprogram. Önskar man Live a little, men också säkerställa viss komfort, kan du för några hundralappar extra säkra ett hotell med minst fyra stjärnor.

– Några veckor före avresa skickas biljetterna iväg och slutdestinationen avslöjas. Då är det bara att packa väskorna och göra sig redo för årets, kanske livets, mest oförglömliga äventyr, fortsätter Miller Kinge.

Praktisk information om Apollos resor till Destination okänd

Avgångsflygplatser: Arlanda, Göteborg och Köpenhamn.

Avresedatum: Från 27 april till 5 juni och 28 september till 8 oktober.

Pris för Live a little: 2900 SEK per person.

Pris för Live a little PLUS: 3500 SEK per person.

Uppdatering: Några dagar efter att ovanstående pressrelease hade skickats ut kom ett nytt – att resorna hade sålt slut på bara två dagar! Men håll utkik, en sådan succé lär de upprepa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *