Underbara barn – IRL och på mässa!

För några helger sedan tog jag och barnen pendeln ut till Älvsjö för att gå på mässan Underbara barn! Jag hade hört mycket gott om mässan men av någon anledning alltid missat den. Nu var det dags.

Smoothies och ny babykräm

Först hamnade vi oss Ellas Kitchen där lille T roade sig med att ”köra” en bil som stod uppställd i montern. Här bunkrade vi också med smoothies som de hade till specialpris, Theo älskar dem fortfarande fast att han snart är 3!

Hos Ellas Kitchen kunde man även registrera sig för utskick.

Hudvårdsmärket Maria Åkerberg blev nästa stopp. Här fick jag reda på att de lanserar en ny babykräm med ringblomma för bebisar och småbarns känsliga hud.

Ekologiskt och välgörande för hela familjen.

Jag berättade om äldste sonens eksem som gör att huden spricker upp, skivar sig och till slut blöder. Ja det är verkligen hemskt och vi måste smörja, smörja, smörja men att hitta den ideala krämen som inte svider men ändå hjälper (och inte innehåller starka ämnen som kortison) är jättesvårt!

En ny babykräm lanserades på mässan.

Nu ska vi testa både med den nya milda Baby Cream och även ett mjukgörande stift som vi dagligen ska smörja in de drabbade ställena med. Åh jag hoppas så att det kommer att hjälpa, Maria Åkerberg har gjort underverk för barnens hud förr så jag har stora förhoppningar!

Minidisco och snöskum

Det fanns mycket skoj att titta på både för mig och för barnen, som snabbt drogs till en monter med bondgårdsliknande stuk. Där fick de plantera, ”mjölka” en ko och annat. Sedan drog musiken igång – det blev minidisco på scen! Theo älskar att dansa och röra på sig och ville så klart dit!

Man kan nästan tro att vi var på en familjepark, eller hur? 😉

Det delades ut ännu mer smoothies, barnvagns-dinglisar (som man ju kan ha kul med även när man inte åker vagn längre) och förstås rörelsevänliga poptoner. Vi hade svårt att få med oss Theodor härifrån och fick i princip stanna tills det var slut. 🙂

Theo sov när Isac provsatt en Babysitter i vuxenformat hos Babybjörn!

I Minstingens montern snöade det skumsnö över en stor gran och deras blöjprodukter och annat såldes till riktigt bra priser! Vana besökare hade förstås skapat möjlighet att ta med sig sina inköp, själv hade jag inget att bära i tyvärr så jag fick avstå.

Drömmen om en skidresa

Efter lunchstopp med energipåfyllning (det är dyrt att äta på mässan så smart är att bunkra med lite smörgåsar och frukt och ta med), tog vi ett sista varv. Vi hann uppleva både bollhavs-bad och lite vinterkänsla. Flera familjevänliga skidorter ställde ut, och man kunde tävla både i Kläppens monter, samt hos Funäsfjällen och Säfsen.

Alltid kul med bollhav!
Kläppen har Sälen-fjällens enda gondol.

Nu håller vi tummarna att vi ska vinna något men om inte så hade vi i alla fall en rolig dag. Vi fick många bra tips och prover med oss hem. Underbara barn är en rolig mässa jag gärna går på igen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *