Träffa Lollo & Bernie i Sverige i sommar

Många är de familjer som genom årens lopp träffat Vings populära maskotar Lollo och Bernie. Dit hör även vi (läs gärna här om när vi var på läckra Ocean Beach Club). 🙂

I år lär det dock bli ensamt och tomt på Vings barnklubbar i världen, när det råder reseförbud på grund av corona. Istället får Lollo och Bernie tillfälligt flytta till Sverige!

Tillsammans med Nordic Choice Hotels har Ving satt ihop olika familjepaket på ”minisemestrar” i sommar där man kan träffa maskotarna på tre hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö.

38 miljoner visningar

Som exempel; två vuxna och två barn kan bo på Quality Hotel Friends i två nätter för 3770 kronor, inklusive frukost och middag. Precis som på resmålen runt om i världen anordnas aktiviteter för båda de allra minsta med barnklubb och Teen Lounge för de lite äldre barnen.

Ving-maskotarna har genom åren blivit omåttligt populära. Varje år träffar de tiotusentals barn som när de kommer hem fortsätter att titta på dem på Youtube. Deras dans har där drygt 38 miljoner visningar.

– Vi vet att det är många barn som ser fram emot att få hänga med Lollo & Bernie igen. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.

Under perioden 26 juni-26 juli 2020 erbjuder Ving paketlösningar med två, tre eller fem nätter i familjerum för två vuxna och två barn på Nordic Choice hotell. I paketet ingår bl a halvpension. De aktuella hotellen är Quality Hotel Friends i Stockholm, Quality Hotel 11 i Göteborg och Quality Hotel View i Malmö. Därutöver kommer även tre hotell i Norge att ha Lollo och Bernie på besök under sommaren.

På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern. Till Lollo & Bernie’s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Vings maskotar dyker också upp och busar med alla de möter och ställer som alltid glatt upp på en selfie.

Kalas och äventyr

Under veckan kommer spännande kalas och äventyr att erbjudas. Personalen som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen oförglömliga stunder med Lollo & Bernie.

Förutom barnklubb kommer även Teen Lounge att erbjudas för barn mellan 8-11 år. Här kan barnen vara med på olika typer aktiviteter tillsammans med nya vänner. Olika aktiviteter genomförs ett par gånger om dagen, bla spel, roliga tävlingar och pyssel.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *