Missa inte vår artikel om Antwerpen – ute nu!

För några år sedan besökte vi Antwerpen och Mechelen i Belgien. Huvudanledningen var en nyfikenhet att upptäcka inomhusparken Comics Station (med världens största inomhusrutschbana, en titel de vunnit med en längd av 51 meter och en höjd av 22,5 meter) som ligger i anslutning till den vackra tågstationen i Antwerpen men även ett fint zoo vid namn Planckendael.

Det är skam att vi inte lagt upp information om  dessa två än vilket självklart måste ske inom kort, tyvärr har dock Comics Station stängt för närvarande och öppnar inte igen förrän i slutet av året.

I alla fall så är vår artikel om resan äntligen ute nu, i Expressens resetidning Allt Om Resor. Artikeln har inte fokus på dessa två parkbesök men väl de vackra och sevärda städerna. Vår erfarenhet av Belgien var knapp men vi fick en otrolig mersmak efter detta fina besök!

Sportlov till havs

Söker du ett tips till våren på en närbelägen stad att besöka i Europa så är detta definitivt ett! 🙂 Med tåg tar man sig lätt från flygplatsen både till Antwerpen/Mechelen och mellan dem. Mer information om sevärt och annat som boenden, restauranger med mera finns i artikel.

Härnäst beger vi oss ut till havs, nämligen på kryssning från Dubai. Jag vet inte hur det blir med wifi på resan men följ oss gärna på instagram där vi förr eller senare lägger upp bilder. För familjevinkeln, följ @familjeparker, för rent kryssningstema följ @seafun.se.

Tack för ert stöd och hoppas ni alla får ett riktigt fint sportlov!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *