Fantasi blir verklighet

Heidi och Isac testar Duploland (Legoland, Danmark). Foto: K. Scheiderbauer.

Fantasi och lek är bland det värdefullaste vi har, inte bara som barn. Genom leken lär vi oss massor och kan bearbeta saker vi funderar på eller har upplevt. Rörelse aktiverar inte bara kroppen utan är också bra för hjärnans funktioner. Fantasi är grunden till allt skapande. Det vi kan tänka ut kan också bli verklighet…

Vi på Familjeparker älskar både upplevelser, lek och fantasi! Och faktum är att även denna sajt började med just det; en lekfull fantasi om att få dela med oss av allt vi upplever under våra resor världen över.

Med en 20-årig bakgrund som resejournalist föll det sig naturligt för mig att vrida fokuset mot familjeorienterade aktiviteter även på resorna när en blev två, sedan tre och nu fyra. Jag och min man har alltså två barn och tillsammans testar vi allt från spaanläggningar, kryssningar och nu även familjeparker.

På Familjeparker.se kommer du kunna följa våra resor här på bloggen samt läsa våra recensioner av de parker vi besöker och testar. Det kan vara nöjesparker, lekland, temaparker, djurparker, äventyrsbad eller någon annan rolig park eller familjeaktivitet vi vill berätta om.

Vi hoppas att ni ska få stor glädje av det vi delar med oss. Vi vill väldigt gärna också höra vad NI LÄSARE tycker och har för erfarenheter. Efter varje park kan man skriva en kommentar, gör gärna det!

Välkomna tillbaka ofta och igen, nu kör vi!

/Heidi Rovén Scheiderbauer, redaktör på Familjeparker.se

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *