VIP-premiär för Leos lekland i Barkarby

Dessa tre leksugna killar stod utanför dörrarna när Leos lekland i Barkarby hade VIP-premiär! Foto: Heidi Rovén.

Igår kväll var jag och barnen plus en klasskompis till Isac på VIP-premiär av Leos lekland i Barbarby. Det är gamla Andy’s lekland som bytt namn (och ägare antar jag). När vi kom var det redan kö men den ringlade snabbt in och snart fick barnen ge lejonet Leo en stor kram!

Leo är ett stort, mjukt och kramgosigt lejon! Foto: Heidi Rovén.

Nytt – eller inte?

Väl inne var det mesta sig likt faktiskt. Inte mycket skiljde från våra tidigare besök, särskilt den stora avdelningen var sig lik med klätterställningar, rutschkanor, vulkanen som man kan klättra uppför och rutscha nerför.

Piratskeppet kände vi igen. Foto: Heidi Rovén.
Till och med Lille T lärde sig skjuta bollar! Foto: Heidi Rovén.
Vulkanen är alltid populär! Foto: Heidi Rovén.

Hörnan från 0-3 år

Småbarnshörnan hade fräschats upp dock med en ny bank, polisstation och Djungelbutik. Allt var av mjuk plast och i banken fanns stora mjuka mynt som barnen kunde leka med och stappla. Det gick också att krypa i en liten tunnel och öppna en mjuk svängdörr, kasta sig i ett litet bollhav med mera.

Jag kanske minns fel men kände inte igen polisstationen, banken och djungelbutiken. Verkade nytt! Foto: Heidi Rovén.

Miniklätterställningen med liten kana var kvar sedan Andys. Min minsta kille, ca 21 månader, älskade denna del. Han körde nog 20 varv här tror jag. 🙂 Det fanns också två ministudsmattor med nät så att man inte kunde trilla ut.

Småbarnsavdelningen (0-3 år) passade vår lillkille perfekt. Foto: Heidi Rovén.
Snäll kana som rutschade alldeles lagom. Foto: Heidi Rovén.

Parkour

På ovanvåningen fanns som förut en cykelbana (cyklarna var dock nya, så nya att lapparna hängde kvar!) men också en ny del som de kallade Parkour. Här fanns mjuka klossar, som en bana att kasta sig över och fram på, en lian med mera samt glasgolv så att man kunde se avdelningen nedanför.

Parkour var ny – och därför förstås omåttligt populär! Foto: Heidi Rovén.
Modiga Isac la sig på glasgolvet en våning upp! Foto: Heidi Rovén.

Restaurangen

Restaurangen var uppfräschad tror jag, kändes i alla fall ny och fräsch. Vi åt inte men jag såg att en Tacowrap till exempel kostade 79 kronor och en Crispy Chicken Sallad kostade 88 kronor. Man får inte ha med mat in tror jag men det fanns mikro där jag värmde en flaska åt vår lillkille för att bättra på energin efter ett tag.

Tom restaurang…
…och proppfull! Foto: Heidi Rovén.

När vi kom var det väldigt lite folk (besökarna hade väl inte hunnit från jobbet än), men runt 18.30-snåret hade det hunnit bli rejält tjockt med folk. Då kändes det som att det var dags att dra sig hemåt (bäst att gå när det är som roligast är alltid en bra filosofi!).

Jaaa! We love goodie-bags!

Alla fick Leos goodiebag när de gick hem! Foto: Heidi Rovén.

När vi gick hem fick barnen varsin goodie-bag vilket var trevligt! Vi hade kul och isac älskar lekland så med största sannolikhet lär vi komma tillbaka. 🙂

Tre nöjda killar efter besöket på Leos lekland. Foto: Heidi Rovén.

ommentarer på “VIP-premiär för Leos lekland i Barkarby

    1. Ja men eller hur, alltid kul att se att de har skoj och får ”rasa av sig” – där är ju lekland perfekt! Men så kan man ju inte alltid så är det. Next time! kram.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *