Glaskupoler – årets nyhet på Borås camping 

Borås camping är en av Sveriges största citycampingar med över 300 campingtomter, 52 stugor och vandrarhem. Med Viskan som rinner som ett blått band genom hela campingen och naturreservatet Rya Åsar precis bakom gör att campingen har naturen och hela city som närmaste granne. Några stenkast bort hittar du nämligen såväl Borås Djurpark som bad och shopping och hela Borås utbud av upplevelser. 

Först i Sverige

Efter en sommar med den högsta beläggningen på många år storsatsar nu Borås camping med ett helt
nytt och unikt boende!  Två glaskupoler – de enda i sitt slag i Sverige kommer snart att öppna för övernattning. Här i Himlavalvet kommer gäster att kunna uppleva en sommarnatt under stjärnorna, mysa i höstrusket eller se första snön falla. 

-Vi lämnar en fantastisk sommar bakom oss, vilket vi är oerhört glada över. Nu tar vi ytterligare steg mot att utveckla Borås Camping och lanserar detta Sverigeunika boende, säger Lisa Sjölin, Affärsområdesansvarig på Borås Djurpark & Camping AB. 

Tydlig trend

Glaskupolerna som är inredda med dubbelsäng, bord, kylskåp och stämningsfull belysning kan nyttjas året runt.

-Vi ser en tydlig trend i att semester på hemmaplan ökar, likaså efterfrågan kring spännande och unika boendealternativ som kan fungera året runt, berättar Lisa Sjölin. 

Men inte bara detta är nytt på campingen. Här skapas även ett nytt utegym, en hinderbana för barnen och nya miljöhus. Till årsskiftet är man även klar med renoveringen av två hela stugbyar med 36 stugor.

ommentarer på “Glaskupoler – årets nyhet på Borås camping 

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *